Waarom voor ons kiezen?

Als wijnhandel in Leuven zijn wij steeds op zoek naar de ultieme uitdrukking van de druif, in wijnen die hun streek, een traditie, of de persoonlijkheid van hun maker tot uitdrukking brengen. We zoeken naar wijnen die representatief zijn voor hun regio, maar passeren zeker geen producenten die een meer persoonlijke of atypische werkwijze aan de dag leggen. Uiteraard moeten alle producten aan onze strenge criteria voldoen. We verwachten dat de wijnen schoon, puur, perfect vervaardigd en uitgebalanceerd zijn. U vindt bij ons zowel topwijnen uit minder bekende regio's als exclusieve wijnen uit de meest gerenommeerde wijngebieden.

Elke wijn op leuvin.be is streng geselecteerd en grotendeels rechtstreeks van de producent geïmporteerd. Wij dragen zorg voor onze handelswaar en bewaren hem in optimale omstandigheden.

Exclusieve wijnen met een uiterst persoonlijke aanpak, een expertise om U tegen te zeggen en altijd wel een verrassende suggestie. Geweldig ! 

Gianluca Di Taranto
The Jane Antwerpen

Werner

Zaakvoerder

Als enthousiast wijn liefhebber is Leuvin al vele jaren actief in de wijn wereld. In die tijd hebben we menige wijngaard verkend en talloze producenten bezocht. Als importeur en detailhandelaar gaan we daar uiteraard onverdroten mee voort. Wij willen de betere wijnen aanbieden aan een breed publiek van particuliere en horeca-klanten, zowel in Leuven en omgeving als in de rest van het land. U kan altijd bij ons terecht voor advies of nieuwe ontdekkingen!

OPGELET: jaarlijkse vakantie van 27 maart tot 7 april.Bestellingen worden verzonden vanaf dinsdag 11 april.

ATTENTION: annual holiday from March 27 to April 7. Orders will be shipped from Tuesday, April 11.

Leuvin

Kolonel Begaultlaan 75/0002 3012 Leuven (Wilsele)

Openingsuren magazijn:

Zaterdag: van 11:00 tot 17:00

Andere dagen op afspraak.

Verzending in België: € 8 + btw per doos van max. 12 flessen. We versturen bij voorkeur 's maandags.

 We ship all over the EU, UK and Switzerland, preferably on Mondays